Gforce-trainer
DeutschEnglishFrancaisNederlands

De nieuwigheid in de pilot training

 

De G-Force Trainer is een middelpuntvliedende kracht simulator die speciaal is ontworpen voor de opleiding en training van zweefvliegers. Het bestuur beschikt over een realistische en veilige opleidingsmogelijkheden voor de belangrijkste en meest efficiënte snelle afdaling, de spiraal duik beschikbaar is. Piloten leren het veilig omgaan met dynamiek, die het aantal ongevallen vermindert op de lange termijn.

Veel piloten die reeds ervaring hebben in spiralen kennen de situatie: na twee of drie bochten in de spiraal begint al om zwart voor mijn ogen. Zelfs herhaaldelijk pogingen eindigen met dit manoeuvre vanwege de hoge stress op het lichaam met een dodelijk ongeval. De G-Force training is de oplossing voor dit probleem!

De G-Force Trainer biedt een nieuwe "beveiliging opleiding" wordt meer en meer belang wint! Dit wordt bevestigd door veel van 's werelds beste paraglider piloten die getest de simulator reeds.

Zelfs buiten paragliding de G-Force Trainer wordt steeds populairder, en in toenemende mate van "niet-flight" gebruikt. Just for Fun!

 

Paraglider piloten leren met een speciaal ontworpen trainingsprogramma, weerstand tegen centrifugale belasting.

1) angst te verliezen: in kleine stappen om naar de middelpuntvliedende kracht (ademhaling goed het belangrijkste punt te leren "blackout" in de rotatie te vermijden) weten!

2) luchtvaart leren: leren van de complexe opeenvolging van controle van de bewegingen, wordt zelfs de kleinste fout ontdekt en onmiddellijk gecorrigeerd. Houding van de armen, benen, hoofd, lichaam spanning, timing, ademhalingsritme en intensiteit, enz.

Heb 3) Activiteiten: Niemand gelooft voordat het kan bereiken het meest: 7,0 g!

4) Apparatuur test: de soms problematische inzet van de redding paraplu onder g-Load uitgangen kunt u proberen met uw eigen apparatuur!

 

Positieve centrifugale krachten zijn veilig en niet schadelijk aanhoudende, voor zover deze niet ondersteund door g-belasting gehouden enkele minuten van bewusteloosheid.

Een goede piloot domineert de grensgebieden van ZIJN paraglider.

De spiraal is het grensgebied, dat is om te leren de meest moeilijk voor veel piloten. Wie kiest voor de "preventie" van dit grensgebied is gevaarlijk aan het leven omdat de moderne zweefvliegtuigen gedragen in termen van centrifugale krachten veel agressiever dan oudere modellen en ... een spiraal druppels onbedoeld gebeurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wereldkampioen Bruce Goldsmith: "Ik zag dat er een echte verbetering van de veiligheid van de piloten die waren op de G-force trainer en dat was minstens zo nuttig als het doen van een SIV cursus."

 

 

Locaties in EUROPA

Vanaf 2012, drie G-Force Trainer zijn in gebruik in europa, en twee andere zijn gepland.

            OOSTENRIJK    NEDERLAND    ZWITSERLAND    FRANKRIJK

                 Gröbming        Heemskerk         Malans             Annecy