Gforce-trainer
DeutschEnglishFrancaisNederlands

 

 

Zullen leren hoe om te gaan met dynamische

 

Tijdens de training leer je hoe om te gaan met de dynamische krachten, zoals kan voorkomen bij het vliegen.  (Spiral of spiraalvormige elkaar stort na het rammelen crash met sjaaldassen).

Onder centrifugale belasting kan alleen gezien worden als kritiek houding of Gurtzeugenstellung worden.

&nbs

De Ausildung op "Gforce-trainer" is ontworpen als een dagelijkse training

 Groepen van 3-8 personen is ideaal voor training. Individuele lessen zijn ook mogelijk.

 De effectieve trainingstijd op de simulator is vele malen hoger dan in de echte flight training.  U kunt de praktijk situaties die zonder het voordeel van de veiligheid zeer moeilijk om te leren op de simulator.

 Het trainingsprogramma op "Gforce-trainer" is onderverdeeld in de volgende secties:

 •  Theoretische grondslagen
 •  Risico van insleep en de technische opleiding aan de opleidingseenheid
 •  Simulator training om te leren met toenemende G-kracht met individuele aanpassing aan de piloot en de anti-G Persen Maneuver.
 •  Het leren van de beweging voor binnenkomst en verlaten van een spiraal duik met fout analyse.
 •  Optimalisatie van Gurtzeugeinstellungen (indien nodig)
 •  Kennismaking met de fysieke grenzen aan het begin van de black-out te leren kennen.
 •  Uitbreiding van de grenzen van de technologie door de "anti-g-Moeite Maneuver".
 •  Toegankelijkheid van de opleiding voor parachute onder centrifugale lading met initiatie.
 •  Video-opname met behulp van "on-board 'camera.
 •  Logging en opname van een log-bestanden met een g-sensor.
 •  (G-waarde / tijd - diagram)
 •  Evaluatie met debriefing

 Geen angst voor de "black out":

 In simulator training is het mogelijk de "black out" en leren over de precursoren en daardoor verliest de angst.  Want als het echt gebeurt als je eenmaal niet hetzelfde zijn onbewuste, hebben ze niet reageren op de korte termijn.  Met een beetje oefening kun je zelfs tegenmaatregelen totdat je weer iets, zonder dat de g-load.  Men niet weet haar grenzen in de lucht en reageert instinctief met de "angst mortis 'zijn laatste kans, zodat we snel kunnen opvullen, vooral als zij van plan is niet de vlucht aandoening werd veroorzaakt (bijv. na een botsing of val in een stal spiraal Segelverhšnger)

 De ervaring heeft geleerd dat deze manier van trainen is fysiek zeer goed verdragen.  De dag training heeft zich bewezen als de anti-G Persen Maneuver te leren.  Met deze techniek, de weerstand in de meerderheid van de piloten in een dag, ongeveer verdubbeld, zodat de krachten getolereerd kan worden in de spiraal als een continue belasting.  Dit is cruciaal voor de toepassing van de steile afdaling spiraal dan helpen. 

Dan is het raadzaam om toepassing van de geleerde lessen uit de simulator opleiding als onderdeel van een security training of spiraal.  Je bent vertrouwd met op dit moment de optredende centrifugaal belastingen en veiligheid training wanneer u op het perfectioneren van de inductie en het herstel van focus, die varieert van scherm naar scherm zonder te worden verrast door onbekende belastingen.

Partner voor veiligheidstrainingen

Partner voor lijn seminars Ewa Wisnierska www.die-flugschule.com

 

 

 

Waarom simulator training in extreme situaties in de luchtvaart, ruimtevaart en militaire velden is verplicht?

Fatale fout van de piloot in deze gebieden worden geassocieerd met extreem hoge materiŽle schade en / of de gevaren voor het publiek.

 Deze punten zijn nogal paragliding achtergesteld, wat misschien de reden dat deze simulator is nu pas. De bescherming van iemands leven is op de voorgrond.  Vastleggen van de nieuwe optie om uw veiligheid!


 EEN TRAININGSAPPARAAT VOOR VELE TOEPASSINGEN


Personen van andere vormen van vliegen, of zelfs mensen kunnen geen vliegbrevet ook de training bij te wonen. 

 Voor paragliders de primaire doelstelling van deze training is om de fysieke grenzen kennen en uitbreiden.  In noodsituaties met en zonder training te hoge centrifugale krachten fatale gevolgen hebben. 

De spiraal duik is ook de sleutel tot vele mogelijkheden voor paragliding.  Of het nu in de thermiek en cross-country vliegen of als basis voor de SAT in alle variaties op het binnenbrengen in de oneindigheid tumbling, wat leidt tot deze manoeuvre over niets.

 Voor het organisme een langere spiraal gevlogen met 3 g te verduren moeilijker dan op korte termijn piekbelastingen, zoals optreden bij sommige Acrofiguren (tot ongeveer 6,5 g).

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van simulator training:

 •  Het leren in reŽle, maar gecontroleerde omstandigheden.
 •  Het beperken van de maximale g-programmeren voor iedere willekeurige waarde.
 •  Voorbereiden en oefenen moeilijke procedures in noodsituaties (in Blackoutgefahr onbedoeld veroorzaakte centrifugale belastingen zoals spiraal duiken na das of een botsing)
 •  Van dichtbij observatie: fout of onzorgvuldigheid blijven in de stressvolle situatie kan worden gecorrigeerd door Niche en verborgen en zal worden versterkt in het proces.