Gforce-trainer
DeutschEnglishFrancaisNederlands

 

 

 

 

European Safety and Training Committee Meeting 2012 (G-Force Trainer Gröbming, Austria)

 

 

Chrigel Maurer test de Impress ADVANCE 3 in G-Force trainer.  De drie-time algemene World Cup kampioen en Red Bull X-Alps winnaar was enthousiast over de test en pilot training faciliteiten. (meer Bilder, pdf) 

 

Gastenboek Chrigel's: ... "Ik had nooit gedacht dat het leven in de spiraal oorzaak zijn val zo hard en moeilijk ademen en ik kan verbeteren zo veel!"

 

 

 

 

Pal Takats zet nieuw record op de G-Force Trainer! 105 seconden op 7,5 g! Goed, Beter, Pal Takats! De beste acro piloot in de wereld!

 

 

 

 

 

Mike Küng tijdens de training in het filmen met Servus TV: "De g-force trainer heeft me ook al ben ik gewend aan een hoge g-kracht, opende een manier om beter om te gaan met een hoge g-krachten".

 

 

Paragliding wereldkampioen en ontwerper Bruce Goldsmith op de G-kracht training met de groep van Ewa Wisnierska en haul seminar. Het rapport van Bruce verschijnt in het Cross Country Magazine.

 

 

 

 

De Red Bull X-Alps team Oostenrijk 2 (test piloot en Dolomitenmann winnaar Christian Amon en supporter Mario Schmaranzer) test de G-Force Trainer 7g.  ... Nog een nieuwe ervaring in het grensgebied!

 Christian: ". De last op de simulator zijn soms veel extremer dan in de vlucht ervaring op de G-Force trainer voor piloten bij de uitvoering van de veiligheid training zeer nuttig"

 

 

 

 

Training in samenwerking met de Europese kampioen paraglider Ewa Wisnierska

 

 

Samen met de DHV in januari 2011 werden de eerste redding activeringen onderzocht in het kader centrifugale belasting en noteer de data voor analyse.

 

 

G-kracht maakt blij!

 

 

Vlieginstructeur training met de vliegschool "Aufwind"

 

 

G-Force training in samenwerking met vliegscholen

De weerstand tegen centrifugale belasting is de basis voor het omgaan met de dynamiek van het vliegen.  Het geeft je zekerheid, als onder, 
naast of over het scherm, de thermische en acro, maar ook op een ontspannen glijden.

(Foto: Thomas Grabner)